What Does cofetarie predeal Mean?

spa hotel

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest website World-wide-web, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

The menu capabilities several different Greek salads and appetizers expertly crafted for just a delicious eating working experience. We invite you to test our signature dishes including the “Kataif Evanthia” and the “Kefalotiri Saganaki” made with the finest cheese and honey.

Da, Hotel Carmen are SPA iar accesul este inclus in tarif. In aceasta perioada de pandemie e posibil sa fie restrictionat accesul la SPA. Mai multe detalii legate de facilitatile oferite de hotel gasiti aici

Micul dejun este foarte prost calitativ. In ultima zi ni s-a spus ca suntem putini asa ca ne vor aduce un platou la masa. am fost 3 adulti si un copil. am primit cate o felie de salam, jumatate de felie de sunca, oua si o felie de branza ( pentru adulti).

Aveți liber în această perioadă? Dacă da, atunci care ar fi costul full? Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de electronic mail și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări.

Vă puteţi bucura de mai multe tipuri de masaje sau tratamente corporale, la un Price tag suplimentar. Dacă doriţi să petreceţi câteva ore de divertisment, hotelul Carmen incorporate un centru de bowling cu six piste.

The menu capabilities a variety of Greek salads and appetizers expertly crafted to get a delightful eating working experience. We invite you to test our signature dishes such as the “Kataif Evanthia” vezi and also the “Kefalotiri Saganaki” made with the finest cheese and honey.

Dacă alegi metoda de plată on the net pe care o punem la dispoziție, în doar 4 pași simpli rezolvi problema, fileără deplasări și timp pierdut.

micul dejun este variat i bogat, personalul este amabil, piscina este generoasa, condiiile de cazare sunt bune

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful full pentru perioada și camerele solicitate.

Rețete românești din Brașov și Țara BârseiMeșteșuguriTradiții și obiceiuriProducători locali

[click on aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și e-mail care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.

Le-am cautat parinilor un loc restaurant carmen predeal frumos pt concediu i pana la urma am gasit disponibilitate la Hotel Carmen . Din ce mi-au povestit ai mei apartament predeal cazare hotelul este foarte curat , lenjerie imaculata , prosoapele la fel .

preturile restaurantului sunt mari fata de alte restaurante pensiuni predeal cu mic dejun inclus din zona, meniul nu este actualizat dpdv al preturilor, personalul de servire este insuficient, personalul de la curaenie prefera sa intrebe daca ai nevoie de ceva, in loc sa faca cazare cu piscina predeal ceea ce ar trebui sa faca zilnic (am avut 4 nopi de cazare, nu s-a schimbat lenjeria patului, i curaenie in camera s-a facut intr-o singura zi, pentru ca am cerut in mod expres, altfel doar s-a luat gunoiul)

într-o convorbire telefonică, nu uitați să Guysționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *